torsdag 1. mars 2012

Design og styling

De to siste dagene har det skjedd masse! Jeg liker at jeg har to forskjellige steder å være i utplasseringsperioden!

I går, altså på onsdag, var jeg på Kreativ Interiør igjen. Det skulle raskt vise seg å bli en langt mer spennende dag enn den første. Dagen åpnet med et besøk fra leverandøren Designers Guild, som kom å viste frem de nye kolleksjonene av tapeter, møbelstoffer, tekstiler til gardiner og puter. Det var absolutt mye spennedne nytt, i mange forskjellige kvaliteter. Kreativ Interiør valgte å ta inn noen av kolleksjonene for salg, og skal henge opp utstilling i vinduet ut mot gata. Legger ved Designers Guild's hjemmeside, så kan dere se nyhetene selv! http://www.designersguild.com/

Litt senere på dagen kom det en ny leverandør, denne gangen fra Fermob. Fermob er fransk utendørs designmøbler i stål og/eller aluminium, også innslag av tekstiler. Fermob har en rekke serier med forskjellige produkter, både stoler, benker og bord, i forskjellige kvaliteter og komfort. Og det som er litt unikt med fermob, er at NESTEN alle produktene kan du få i alle fermobs 23 farger! Ja, 23 farger, hentet gjennom hele fargesirkelen. Det er utrolig kult å blande sammen 2 eller flere farger i en gruppe med fermob møbler! det gjør det personlig, spenstig og morsomt. Jeg kunne fortalt masse mer om fermob, men avslutter med å si at Kreativ Interiør skal satse litt på disse produktene i sommer, så er du nysgjerrig, så stikk ned å se. Alle de 23 fargene er også representert på en ryddig og oversiktlig måte i et stativ fylt opp med klappestoler! Utrolig kult. Jeg liker fermob med alle de forskjellige fargene man kan kombinere! Legger også her til link, sammen med to bilder. http://www.fermob.com/en


I dag, Torsdag, så var jeg med Torunn på Zans igjen, og det var utrolig gøy! Etter en times pakking på lageret var bilen klar, full av møbler og stæsj til en ny leilighet som skulle styles. Vi fikk i tillegg hjelp av ei fra Vg2 Interiør og utstillingsdesign, som også har utplasseringsperiode nå, og det var jo utrolig greit, gjorde jobben litt lettere og ting gikk raskere. Leiligheten vi stylet var relativt ny og ligger i et attraktivt boligområdet i Hamar, men leiligheten har ligget for salg lenge, uten salg. Teorier for dette kan blant annet være prisen, som var utrolig høy, og et utrolig dominerende kirsebærfarget gulv, sammen med møblering og interiør forøvrig fra nåværende eier. Men i dag var leiligheten tom for møbler, og alt sto på hvordan vi gjorde det, og jeg ble veldig fornøyd. Eller, VI ble veldig fornøyde! Legger ved bilder:

Entréen og første blikkfang når man kommer inn i leiligheten


Stua, det dominerende mørke kirsebærfargede gulvet dempes av den store lysgrå sofaen og lyst teppe

Kjøkkenkroken er en del av stua. Her dekorerte vi kun med få elementer på benken.

Hovedsoverommet, stor seng vi dekorerte med lyse tekstiler. Rommet hadde rikelig med garderobeskap, og gjorde rommet trangt. derfor ble det kun plass til nattbord på den ene siden.

Badet, vi dekorete kun med få elementer rundt ved servanten.

Etter stylingen dro jeg og Torunn opp til Lillehammer, for befaring på en leilighet Zans skal style i nærmeste fremtid. Leiligheten var fra 70-tallet, og det syntes godt! Kjøkken og bad var krise! Ellers var gang/entré veldig romslig og med rikelig garderobeplass. Ellers hadde de nettopp malt opp igjen veggene i stua, i en lys farge, utenpå tapet, og byttet ut gammelt vegg til vegg teppe med laminatgulv, som ser ut som parkett. Jeg tror nok Torunn og Zans klarer å ta styling i denne leiligheten med strak arm!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar