onsdag 2. mai 2012

Heidmannsgate 1

Nå er vi i full gang med ny oppgave! Denne gangen en gruppeoppgave, hvor hele klassen jobber sammen om samme prosjekt. Prosjektet går ut på å pusse opp et hus fra midten av 1800-tallet. Huset ligger idyllisk til på koigen, helt nede ved mjøsa. Det vi nå jobber med, er planlegging av kafé og butikk i underetasjen, selskapslokale for utleie i andre etasje. I tilbygget har vi fått forespørsel om dusj og toalettanlegg for badegjester på koigen, så der har vi planlagt  to dusjer og 4 toaletter. I andre etasjen på tilbygget har vi planlagt    galleri. Vi har laget og er så å si ferdig med planen over rominndeling overalt.

Det blir spennende å se hvordan vi klarer å jobbe sammen alle sammen. Josefine og jeg er blitt valgt til ledere for oppgaven, så litt ekstra spennende ha litt styring også.

Nå fremover skal vi jobbe mer med produkter og finne ut hvordan alt blir. Vi er enige om å bruke litt farger. Ute i hagen kommer vi til å bruke stoler og bord fra Fermob, samt en huske som henger i treet. Vi har også tenkt til å ta opp igjen sjømonsteret i mjøsa, ved å lage en stor skulptur av sjømonsteret, hvor barna kan leke! Blir gøy!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar